http://ovaska2019.fi/
suomi kanada peli suorana
vika peli
karhu peli
veikkaus ja arvontapelien tulokset
mtv3 katsomö
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

EM-karsinnnat: Islanti - Ranska 11.10.2019, Mbappe, Lloris ja

vedonlyönti ranska islantiKoripallon EM-kisat 2017 pelataan kahden vuoden takaisesta tuttuun tyyliin neljässä eri isäntämaassa. Ilahduttavasti myös Suomi valittiin tällä kertaa isännöimään tätä koripallon arvoturnausta, joten Helsingin Hartwall Arenalla päästään nauttimaan todellisesta huippukoriksesta useamman ottelun verran.

Lotto, Keno, Pitkäveto ja muut pelit verkkokaupasta - Veikkaus

vedonlyönti ranska islantiLue asiantunteva veikkausvihje jalkapallon MM-kisojen otteluun Ranska - Argentiina 30.6.2018. Vertaa samalla eri yhtiöiden kertoimia & bonuksia ja lue tuhti ennakko!

Ranska - Argentiina 30.6.2018 | Vihje & Kertoimet vedonlyöntiin

Ranska on voittanut kotikisoissaan Euroopan mestaruuden vuonna 1984 ja maailmanmestaruuden 1998. Islanti on arvokisojen ensikertalaisena yllättänyt yltämällä EM-Ranskassa kahdeksan joukkoon. RanskaIslanti-ottelun voittaja kohtaa välierässä Saksan. Toinen välieräpari on Portugali–Wales

Susijengin taival Koripallon EM-kisoissa on jatkumassa

Isossa-Britanniassa asuvien asukkaiden kohdalla Betsson.comin toimintaa lisensoi ja sääntelee British Gambling Commission (tilin nro 39579). Irlannin tasavallan säätelevät toimielimet on myöntänyt Operaattorille lisenssin (lisenssinumero 1011286) ja säätelee Operaattorin toimintaa, mitä tulee suhteeseen Operaattorin asiakkaisiin, joiden asuinpaikka sijaitsee Irlannin tasavallassa.

11.10. UEFA EM-karsinnat: Tsekki-Englanti & Islanti-Ranska

Magnumin vihje Ranska-Islanti -peliin. Entinen Serie A -tähti uskoo Islannin jatkavan samalla taktiikalla kuin aiemmissakin otteluissa. – Islanti ei tietenkään tule muuttamaan pelitaktiikkaansa, vaan odotan hyvin samanlaista joukkuetta kuin millä se kohtasi Englannin. – Ranskalla on kaikki paineet tässä pelissä.

Koripallon EM 2017 pelataan Suomessa 31.8.- 17.9.2017

Lohkon päättävässä Islanti-ottelussa Suomi on ensimmäistä kertaa ottelunsa suosikki, ja jättimäinen suosikki onkin. Susijengin voittokerroin on vain 1,03, ja Unibetin ottelulle määrittämä tasoituslinja on peräti 19,5 pistettä. Piskuinen Islanti on omalla tavallaan ollut turnauksen väriläiskä.

Vedonlyönti Ranska Islanti - Image Results

Islanti on kolmen ottelun ja kolmen tappion jälkeen kuudentena kolmella pisteellä. Kun kaikilla on jäljellä vielä kaksi ottelua, voi jokainen laskeskella miten jännittäväksi sarjataulukko voi vielä mennä. Tiistaina 5.9. pelataan ottelut Islanti – Slovenia, Puola – Ranska ja Kreikka – Suomi.

Pitkäveto - Kertoimet ja vedonlyönti - Veikkaus

Ranska seuraava uhri? Seuraavaksi Islanti lähtee kaatamaan jättiläistä nimeltä Ranska, jolla on taustallaan sekä kotiyleisön kannatus että kotikisojen luoman jättimäiset paineet. Islanti, maa jolla ei todellakaan ole ottelussa muuta kuin voitettavaa, pääsee otteluun unelma-asetelmasta.

Ranska - Futisinfo | Jalkapallon tietopaketti numero yksi

Jalkapallon EM-kisat 2016 käydään Ranskassa 10.6. - 10.7., ja tällä kertaa mukana on enemmän joukkueita kuin koskaan. 16 joukkueen kisoina viime vuosina pelattuja EM-kilpailuja laajennettiin täksi vuodeksi 24 joukkueen turnaukseksi.

Koripallon EM 2017 – NordicBetin ennakkopaketti

vedonlyönti ranska islantiPitkäveto uudistui. Nyt enemmän valinnanvaraa ja erikoiskohteita. Tutustu tarjontaan ja katso avoimet pelikohteet.

Kaikkien aikojen tuhkimotarinalle jatkoa? - Katso Islanti

Kisoihin osallistuu peräti 24 eri maata ja nämä on jaettu neljään eri lohkoon. Suomen Susijengi on luonnollisesti mukana A-lohkossa, joka pelataan Helsingissä. Muita joukkueita ovat Puola, Kreikka, Ranska, Islanti ja Slovenia.

Islanti - Ranska 11.10.2019 - Katso Vihje & Kertoimet

vedonlyönti ranska islantiRanska on äärimmäisen kova vastus, mutta kuten Islanti on aiemmissa peleissä osoittanut, ei se pelkää kisoissa yhtäkään vastustajaa. Etenkin mikäli Islanti onnistuu nappaamaan yllätyksellisen avausmaalin, voi Ranska olla pahasti pulassa. Onkin varmaa, että Ranska saa tässä kamppailussa Islannista todella kovan vastuksen.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä