http://ovaska2019.fi/
kuinka kauan kanttarelleja paistetaan
kuinka tehdä paperilennokki
katsomo livestream
voitto kangas maria 01
kuinka kauan voi pitää määräaikaisena
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Veikkaus paljasti suosituimmat lottorivit! - Kotimaa - Ilta

Hänellä on nyt varaa matkustella loppuikänsä. Onneksi Jackpotit eivät kuitenkaan tähän lopu. Esimerkiksi Paffin Hall Of Gods kasinopelin Jackpot on tällä hetkellä 1,6 miljoonaa euroa.

Lotto tulokset | uudet lottonumerot nähtävissä täällä

Tulosarkistosta voit hakea vanhojenkin pelien tulokset helposti ja nopeasti. Valitse vain peli ja haluamasi aikaväli. Katso tulokset!

Keno | www.lottorivit.com

veikkaus lottorivitLotto tuo jännitystä jokaiseen viikkoon! Pelaa, niin haaveesi voivat toteutua. Tarkista myös lottonumerot ja -tulokset.

Lottonumerot – Lottorivi – Lottotulokset – Lotto ja voitonjako

Veikkaus on paljastanut jättipotin kunniaksi pelin historian onnekkaimmat numerot. Veikkauksesta kerrotaan, että suurimmissa lottovoitoissa korostuvat numerot 17, 18 ja 36. Nuo kolme lukua toistuvat voittonumeroissa neljä kertaa.

Lottonumerot ja loton oikeat tulokset - lottoarvonnan

veikkaus lottorivitLauantai-Jokeri tulokset ja oikeat jokerinumerot: Kierros 44, arvonta-aika 2.11.2019 8 3 0 7 2 8 8 Veikkauksen Lauantai-Jokerin jokerinumerot ja tulokset arvotaan yleensä lauantaisin kello 22.15 lottoarvonnan yhteydessä.

Lauantai-Jokeri tulokset ja oikeat jokerinumerot. Veikkauksen

veikkaus lottorivitVeikkaus listasi suosituimmat lottorivit. Jos päävoitto osuisi suosituimmalle numeroyhdistelmälle, jaettaisiin se 2763 pelaajan kesken. Tuolloin 10 miljoonan euron päävoitosta irtoaisi kullekin pelaajalle 361,93 euroa. Esimerkiksi numero 1 on suosittu lähes kaikilla kierroksilla.

Veikkaussivuilta parhaat vihjeet vedonlyöntiin

veikkaus lottorivitLisätietoja Loton eri peli- ja maksutavoista, voittoluokista, pelin kulusta ja ylipäätään kaikesta Lottoon liittyvästä löytää Veikkauksen kotisivuilta osoitteesta www.veikkaus.fi. Eniten luetut

Lotto ja suosituimmat lottonumerot. Tarkista oma lottosi

Jos haluat voittaa päävoiton yksin, älä pelaa yleisiä lottorivejä ja -numeroita. Tässä Loton eniten rastitetut rivit ja numerot.

Lotto - Pelaa Lottoa ja tarkista lottonumerot ja - Veikkaus

Lottorivit olivat ainakin vanhaan aikaan hyvin henkilökohtainen asia. Jo mainittujen suosituimpien numeroiden lisäksi numerot 1 – 12 ovat paljon pelattuja. Tämän lisäksi henkilökohtaiset, tunnesiteisiin liittyvät numerot, kuten syntymäpäivät ovat runsaasti käytettyjä. Vuonna 2014 eniten pelattu lottonumero oli 9.

Loton yleisimmät rivit ja numerot - vältä näitä!

veikkaus lottorivitJa nämä ovat siis prosenttiosuuksia koko kierroksen pelatusta määrästä. Nämä eivät kuitenkaan ole kiinteitä aina, sillä aika ajoittain veikkaus saattaa korottaa päävoittoa esim juhlavuoden kunniaksi. Todennäköisyydet Veikkauksen Lotossa. Seuraavaksi hieman matematiikkaa. Erilaisia lottorivien vaihtoehtoja 39 numerolla on 15 380 937.

Lotto tulokset – katso Loton viimeiset 20 kierrosta

Suomen keno juhlii usein sillä, että voittajalle on tarjolla miljoona euroa. Tässä on tietysti yksi tärkeä yksityiskohta, nimittäin aina miljoonan euron päävoitto ei ole miljoona euroa. Veikkaus on laittanut peliin sellaisen pienen lisäehdon, että yhdellä kerralla voidaan jakaa vain 2,5 miljoonaa euroa.

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä