http://ovaska2019.fi/
kuinka usein hiusten raidoitus
bus stop peli
katsomo kanavapaketti
kuinka usein proteesit pestään
kuinka kauan lainhuudon saaminen kestää
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

Pääkirjoitus: matkalippu ei saa olla mikään arpalippu

vr kajaani kajaani • vr kajaani kajaani photos • vr kajaani kajaani location • vr kajaani kajaani address • vr kajaani kajaani • junaraide kajaani • junassa kajaani • kajaani juna-asema kajaani • kajaani junaasema kajaani • kajaani railway station kajaani • kajaanin asema kajaani •

Vinkkejä kuinka matkustaa halvemmalla HSL-liikenteessä? - Sivu 3

Khora Education It has never been harder to motivate and keep children focused. We believe virtual reality is the perfect medium for creating fun, motivating and educational solutions for children all ages.

Olcsó receptek sörkifli

Junavuoron suosio vaikuttaa oleellisesti siihen, kuinka paljon hinta kallistuu ja missäkin ajassa. Aina ei siis auta, vaikka lipun ostaisi kuinka ajoissa”, neuvotaan lippupisteellä.Edes supermatemaatikollakaan ei siis ilmeisesti ole pääsyä VR:n hinnoittelusysteemin sielunelämään.

Elämä raiteiltaan – keskustelua junaliikenteestä | Sivu 11

joyeuses paques vidéo VR Mobiililla pääset helposti hakemaan junaliikenteen aikatauluja ja ostamaan kaukoliikenteen lippuja. angela'nın külleri filmi izle Käynnistä VR Mobiili -sovellus tai käytä palvelua älypuhelimen selaimessa osoitteessa m.vr.fi.

Ikä tuo alennusta Suomessa matkaillessa – katso lista

30 päivän lippu lähijunaan maksaa 272e ja intercitylläkin voi matkustaa jos maksaa 328e. sitten 0n 10 1 matkan lippu , eli 11 matkaa 10 hinnalla. Paras on 44 matkan lippu (lähijuniin) josta saa jopa 25 % alennusta verrattuna kertamatkan hintaan. laskehan paljonko tekee 44x13.20 -25% eli siis 2kk:n matkat halvimmillaan.

Kaukoliikenteen sarjalippu - VR

55-vuotiaat ja sitä vanhemmat saavat alennusta Viking Linen Tukholmaan suuntautuvilla sunnuntai-keskiviikko-lähdöillä. Helsinki-Tukholma-risteily on tällöin halvimmillaan 30,50 euroa per henkilö kahden hengen B-luokan hytissä. Vastaavanlainen matka normaalihintaisena voi maksaa kalleimmillaan 55 euroa per henkilö.

Verkkokauppa

Tehty matkan varaus kuluttaa sarjalipulta yhden matkan ja saat junalipun, jonka esität junassa konduktöörille. Sarjalippua ei voi muuttaa eikä peruuttaa, mutta sarjalipun yksittäisen matkan voit tarvittaessa muuttaa tai peruuttaa kuluitta ennen junan aikataulunmukaista lähtöaikaa asemien lipunmyynnistä tai VR Asiakastuesta p.0800 133 300.

Finnkino - Usein kysyttyä

Kulje kätevästi sarjalipulla! 10 matkan sarjaliput käyvät kaikkiin VR:n lähiliikenteen juniin lippuun merkityllä reitillä – molempiin suuntiin. Sarjaliput ovat voimassa neljä kuukautta ostohetkestä. Sarjalippujen käyttö on helppoa ja niitä voi tarvittaessa käyttää useampi henkilö.

Veljekset Salmela

Vr.fi myy kaukojunien liput ja beta.vr.fi myy lähiliikenteen liput. En voi ymmärtä mikä estää sen, että lippuja ei voi myydä samassa paikassa niin ei tarvitsisi arpoa näiden välillä. Verkkokaupoissa on myös sellainen ongelma varsinkin lähijunien kohdalla, että jos juna on myöhässä ja ehdit siihen et voi ostaa lippua siihen

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä