http://ovaska2019.fi/
veikkaus radiomainos
kuinka kauan mielialalääkkeen vieroitusoireet kestävät
kuinka nopeasti äidinmaito sulaa
kuinka kauan pankkisiirto kestää
kuinka nopeasti hiukset kasvaa
Koulutus ja osaaminen

Lue lisää

Liikenne

Lue lisää

Hyvinvointi ja talous

Lue lisää

onko koneessani vikaa mtv3 katsomo tv ei näy millään

Microsoft Windows 10 Pro MUI (ESD) Itsellä ei nyt jostain syystä toimi mtv3 katsomo. Heittää 6003 erroria. Silverlightin uudelleenasennus kokeiltu eikä auttanut.

mtv3 katsomo ei toimi - Google Groups

Joo, ei toimi katsomo, ei areena, ei ruutu, eikä mikään muukaan suomalainen systeemi, mutta elokuvat piraattina näkyy hienosti, uusi valas filmi ja starwars, ei nyi eikä pätki, ja näkyy hd laadulla.

Mitä tehdä, kun Microsoft Edge ei toimi - Windows Help

windows 10 katsomo ei toimiMicrosoft on ilmoittanut, että se aikoo lopettaa vanhojen Windows Phone 7 ja Windows Phone 8 -puhelinten palveluja huomenna 20. helmikuuta. Muun muassa puhelimiin ei enää tule saapumaan ilmoituksia sovelluksista.

Windows 10:n uusi selain ei tue enää Silverlightia - AfterDawn

windows 10 katsomo ei toimiWindows 10 Creators updaten jälkeen (eli siis Windows 10 versio 1703, käyttöliittymän koontiversio 15063.11) ei Flash toimi Edgessä kuten ennen. Oletuksena Flash on estetty, joka on hyvä asia. Mutta Edge myös tarjoaa Flashille oikeudet toimia kerran tai jatkossa aina ko. sivustolla.

MTV3 katsomo ei toimi Windowseissa - Sodat - Suomi24 Keskustelut

Tällä viikolla saatiin kuulla todellinen ilouutinen, kun MTV kertoi aikeistaan siirtyä Katsomo-nettitelevisiopalvelussa Silverlight-tekniikasta HTML5-toistimeen. Microsoft antoi jälkeenpäin lisää aihetta tälle siirtymälle, sillä Windows 10:n mukana toimitettava uusi Edge-selain ei tule tukemaan Silverlightia.

Miksi katsomo ei tomi? - Apua aloittelijalle - Suomi24

Ruudun asiakastuki-sivusto pyrkii vastaamaan usein kysyttyihin kysymyksiin Ruutu-tilauksesta ja laskutuksesta. Lisäksi sivuston ajankohtaista-osastolta löytyy tärkeitä tiedotteita.

Päänvaivaa Windows 10 -päivityksestä: Varaudu näihin

windows 10 katsomo ei toimiNäiden kommenttien perusteella piti ihan testata. Aina tuo Katsomo toiminut kun on tarvinnut (=harvoin) mutta paremmin se nyt toimii kuin aiemmin mikä ei sinänsä kyllä ole yllätys. Käytössä myöskin ABP (tosin näistä palveluista on turha yrittää blokata mainoksia kun se estää katselun). Uusin Firefox + Ghostery, WIN10 64bit.

Re: mtv3 katsomo ei toimi - Google Groups

No ei toimi katsomo yhdistelm ll Ubuntu 9.04 64-bit + FF 3.0.10 + Totem (VLC Multimedia Plugin (compatible Totem 2.26.1) ja Windows Media Player Plug-in 10

Adobe Flash Playerin ongelmat Windows 10

Suorita Windows Update korjataksesi ongelmat korvaamalla vanhentuneet tiedostot, päivittämällä ohjaimet ja korjaamalla tietoturva-aukot. Jos haluat tarkistaa saatavilla olevat päivitykset nyt, valitse aloituspainike ja sitten Asetukset > Päivittäminen ja suojaus > Windows Update ja valitse sitten Tarkista päivitykset. Jos Windows Update

Windows 10 keskustelu | sivu 10 | TechBBS

Miksi MTV Katsomo ei toimi Firefox-selaimessa (64 bit)? Firefox-selaimen uusin 64-bit versio ei tue muun muassa MTV Katsomon käyttöön vaadittavaa Silverlight-liitännäistä tietokoneilla, eikä Katsomo tämän vuoksi toimi 64bit Firefox-versiossa. Lisätietoa asiasta löydät Mozzillan blogista täältä.

Mitä tehdä, kun Microsoft Edge ei toimi - Windows Help

windows 10 katsomo ei toimiFlash Player on integroitu Windows 10 -käyttöjärjestelmässä Microsoft Edge -selaimeen. Flash Playeria ei tarvitse asentaa. Microsoft Edgeä ei käytetä Windows 10 -käyttöjärjestelmässä.

Windows 10 | Kauppalehti.fi

siksi Katsomo ei minulla toimi. Mutta Katsomon ei tarvitse - tai oikeastaan kuulu toimia - koska nuo epᅵuskoiset kᅵyttᅵvᅵt jotain muuta kuin Theoraa (tai muuta GPL:n alaista). Yhteensopivuus"ongelmat" ovat kaikilla tiedossa, mutta ne ovat tabu, niistᅵ ei saa puhua. Jokaisessa uskonnossa on omat tabunsa, niin myᅵs

Ilmoittaudu mukaan

Lahjoita kampanjaan

Ota yhteyttä